Rena och välvårdade golv och möbler är både snyggt och praktiskt.

Pressateljén erbjuder allt från tvätt av lösa mattor, heltäckande mattor, maskinell golvvård och behandling av linoleum och plastgolv. Mattor som är bredare än 2,5 meter maskintvättar vi på ett särskilt golv för mattor. Det gör att vi utan problem kan tvätta samlingsmattor från skolor och daghem, kyrkmattor och andra stora mattor. Kontakta oss

Intresseanmälan - Kontor & offentliga miljöer
Underlättar för oss om ni är tidigare kund

Pressateljén utför även möbeltvätt av alla slags möbler, soffgrupper, fåtöljer, pallar, matsalsstolar, samt företagsmöbler. Vi tvättar även möbler på plats.

Vid större uppdrag gör vi gärna en gratis provrengöring innan offert. Ring redan i dag och beställ ett gratis rengöringsprov! Självklart tar vi med oss allt material som behövs för uppdraget, allt ingår i tjänsten.

Hållbarhetspolicy & Om oss

Läs vår Hållbarhetspolicy & Om oss

Hållbarhetspolicy

Pressateljén Städ & Tvätt ambition är att fortsatt hålla en hög nivå i hållbarhetsarbetet genom att arbeta med viktiga frågor inom miljö, kvalitet, hälsa och mångfald. Pressateljén producerar en kombination av kundnytta, medarbetarnytta samt samhällsnytta som vi är stolta över. Vi har ett tydligt och konkurrenskraftigt erbjudande på marknaden – baserat på våra medarbetares kompetens och förmågor.

Att stärka konkurrenskraften, se möjligheter med mångfald och ökade krav från kunder är bland de främsta anledningarna till vårt hållbarhetsarbete.

Läs mer

Om oss

Pressateljén startades i början på förra seklet som en syateljé. I början på 1930-talet utökades verksamheten till att även inbegripa kemtvätt. Ytterligare ett steg var 2009 då Pressateljén började erbjuda städtjänster.

Läs mer

Kontakta oss

Öppettider: måndag – fredag kl. 07.00-17.00 (helgfria vardagar)
Skicka mail till:
Ring oss: 063 – 51 19 53 (tonval 1)
Nycklar för städuppdrag: Hämtning och lämning av nycklar sker hos vår kundtjänst på Odenskogsvägen 42, 831 48 Östersund. Nyckeln måste vara oss tillhanda senast 1 arbetsdag innan städtillfället. Nycklar hämtas dag efter utförd städning alternativt enligt överenskommelse.