Om oss

Pressateljén är en trygg och säker arbetsgivare och leverantör.

Historik

Pressateljén startades i början på förra seklet som en syateljé. I början på 1930-talet utökades verksamheten till att även inbegripa kemtvätt. Ytterligare ett steg var 2009 då Pressateljén började erbjuda städtjänster.

Pressateljén har idag sin moderna kemtvätt på Artillerigatan i Östersund, samma kvarter där allt startade. I våra nya lokaler i Odenskog, Östersund finns sedan 2015 en ny mattvättsanläggning och sedan 2018 har vi även en industrimangel på plats. 2022 investerar företaget i nya kem- och tvättmaskiner som är helt fria från den traditionella kemtvättens negativa inverkan på miljö och hälsa. Vi är inte längre  tillståndspliktiga inom miljö och hälsa.

Vår framgångsrika städverksamhet har sin utgångspunkt i dom rymliga lokalerna i Odenskog.

Tack vare duktiga medarbetare och trogna kunder växer företaget stadigt.

Social hållbarhet och mångfald ger nöjda kunder

Pressateljén strävar efter att bidra till ett socialt hållbart samhälle. Vi tror på och verkar för allas möjligheter och motsätter oss alla former av diskriminering.

Våra 60st medarbetare representerar ett flertal nationaliteter. Vårt arbetsspråk är svenska men tack vare vår mångfald kan vi erbjuda vår städ- och tvättservice till en bredare målgrupp. Dessutom har det berikat vårt företag under många år och fortsätter förstås att göra det.

Genom att matcha rätt person på rätt kunduppdrag skapar vi även möjlighet till arbete för personer som har det svårt att komma in på arbetsmarknaden.

Mångfald är en konkurrensfördel!

Våra värdeord: Stolthet Trygghet Månglad Ansvar
Våra värdeord