Börjar dina butiks- eller kontorsfönster bli smutsiga?

Med Pressateljén får du snabbt och enkelt dina fönster putsade till ett bra pris. Vi putsar dina fönster på samtliga höjder och i samtliga klimat, från solsken till -20 grader.

Beställ fönsterputs

Har du skyltfönster på markplan? Dessa är ofta svåra att hålla rena och blir ofta smutsiga av regn och avgaser. Vi har abonnemangslösning, enkelt och anpassat för ert företag.

Oavsett om du bokar enstaka eller återkommande fönsterputs av Pressateljén kan du alltid räkna med att våra fönsterputsare kommer väl rustad med allt från fönsterskrapor till specialstegar.

Vi utför självklart fönsterputs på hög höjd, upp till 23 meter utan skylift. Kontakta oss

Hållbarhetspolicy & Om oss

Läs vår Hållbarhetspolicy & Om oss

Hållbarhetspolicy

Pressateljén Städ & Tvätt ambition är att fortsatt hålla en hög nivå i hållbarhetsarbetet genom att arbeta med viktiga frågor inom miljö, kvalitet, hälsa och mångfald. Pressateljén producerar en kombination av kundnytta, medarbetarnytta samt samhällsnytta som vi är stolta över. Vi har ett tydligt och konkurrenskraftigt erbjudande på marknaden – baserat på våra medarbetares kompetens och förmågor.

Att stärka konkurrenskraften, se möjligheter med mångfald och ökade krav från kunder är bland de främsta anledningarna till vårt hållbarhetsarbete.

Läs mer

Om oss

Pressateljén startades i början på förra seklet som en syateljé. I början på 1930-talet utökades verksamheten till att även inbegripa kemtvätt. Ytterligare ett steg var 2009 då Pressateljén började erbjuda städtjänster.

Läs mer

Kontakta oss

Öppettider för besök och chat: måndag – fredag kl. 07.00-17.00 (helgfria vardagar)
Ring oss: telefontid 07.00-16.00 (helgfria vardagar) 063 – 51 19 53 (tonval 1)
Maila oss: Kontakta oss
Nycklar för städuppdrag: Hämtning och lämning av nycklar sker hos vår kundtjänst på Odenskogsvägen 42, 831 48 Östersund. Nyckeln måste vara oss tillhanda senast 1 arbetsdag innan städtillfället. Nycklar hämtas dag efter utförd städning alternativt enligt överenskommelse.