Vattentvätt – Kemtvätt - Mangling

Visste du att du kan lämna in tvättgods hos våra ombud i Åre, Järpen, Bräcke och Ånge.

Tvätt av Arbetskläder

Vi sköter allt från hämtning, tvätt, tork, vikning och leverans. En mängd olika branscher tvättar sina arbetskläder hos oss. Allt från kontor, butik, industri, vård, bygg, hotell och restaurang.

Vittvätt

Vi tvättar, manglar och pressar det du behöver hjälp med. Vi tar hand om lakan, servetter, dukar och gardiner. Förutom det tvättar vi även kläder, sängkläder, madrassöverdrag, kuddar, dynor, sofföverdrag, täcken med mera.

Gardiner

Vill ni ha hjälp med att tvätta gardiner eller tvätta era stolar, soffor? Vi hjälper er med att plocka ner, tvätta och hänga upp gardiner på företag, skolor m.m. Kanske gör vi det samtidigt som vi städar hos er?

Mattor

Behöver dina mattor tvättas? Inlämning av tvättgods sker i vår butik på Artillerigatan 2 i Östersund eller så beställer ni hämtning och lämning av mattor.

gardiner

Miljö och Kvalitet

Som enda tvätteri i Östersund är Pressateljén medlem i Sveriges Tvätteriförbund och är dessutom auktoriserade. Som auktoriserat tvätteri uppfyller vi Tvätteriförbundets hårda krav avseende hygien- och bakteriekontroll, kvalitetskontroll av tvättprocesser, miljökrav, arbetsmiljökontroll, ordning och renlighet. Vi arbetar kontinuerligt med miljöanpassning av vår produktion för att möta och överträffa marknadens krav.

Hållbarhetspolicy & Om oss

Läs vår Hållbarhetspolicy & Om oss

Hållbarhetspolicy

Pressateljén Städ & Tvätt ambition är att fortsatt hålla en hög nivå i hållbarhetsarbetet genom att arbeta med viktiga frågor inom miljö, kvalitet, hälsa och mångfald. Pressateljén producerar en kombination av kundnytta, medarbetarnytta samt samhällsnytta som vi är stolta över. Vi har ett tydligt och konkurrenskraftigt erbjudande på marknaden – baserat på våra medarbetares kompetens och förmågor.

Att stärka konkurrenskraften, se möjligheter med mångfald och ökade krav från kunder är bland de främsta anledningarna till vårt hållbarhetsarbete.

Läs mer

Om oss

Pressateljén startades i början på förra seklet som en syateljé. I början på 1930-talet utökades verksamheten till att även inbegripa kemtvätt. Ytterligare ett steg var 2009 då Pressateljén började erbjuda städtjänster.

Läs mer

Kontakta oss

Öppettider i vår butik: Artillerigatan 2, måndag – fredag kl. 10.00-17.00 (helgfria vardagar)
Skicka mail:
Ring oss: 063 – 51 19 53 (tonval 2)